Laat u inspireren

Voordat u start met de bouw van uw droomjacht wilt u zich eerst oriënteren. Logisch, want een schip bouwen is een serieuze aangelegenheid. Bij Serious Yachts helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Hoe? Door u alvast kennis te laten maken met onze productlijnen en de jachten die wij reeds ontwikkeld hebben. Grote kans dat deze algemene oriëntatie de opstap vormt naar uw eigen custom-built jacht!

Gently

Klasse, ontspanning, stijl en authenticiteit; dát is waar de Gently-collectie voor staat. De verschillende Gently jachten beschikken over een authentiek karakter en mix van klassieke en moderne elementen. Dat maakt de Gently vooral een populaire keuze bij rustzoekers die op zoek zijn naar de luxe van nu, maar wel houden van een klassieke belijning. Elke Gently beschikt over diverse indelingsmogelijkheden en wordt moeiteloos omgetoverd tot uw ultieme droomjacht!

Serious Yachts Gently Maak kennis met de Gently

Brightly

De Brightly-collectie is eigentijds, dynamisch, luxe en jong van geest. De moderne jachten binnen deze reeks beschikken over de meest luxueuze afwerkingen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun sportieve en dynamische karakter zorgen deze jachten voor een ongeremd en vrij gevoel. Reizen, nieuwe ervaringen opdoen en genieten van de goede dingen; de Brightly ‘verheldert’ uw leven!

Serious Yachts Brightly Maak kennis met de Brightly

Build your own

Uw eigen jacht, voorzien van de perfecte indeling en mooist denkbare afwerking. Bij Serious Yachts laten we uw persoonlijke dromen uitkomen. Nagenoeg elk jacht dat onze werf verlaat is custom-built. De productlijnen ‘Gently’ en ‘Brightly’ vormen vaak de basis voor deze ontwerpen. Het uiteindelijke design en de praktische elementen worden in nauwe samenwerking met u en de ontwerper uitgewerkt. Dit resulteert keer op keer in unieke jachten met een herkenbare Serious Yachts signatuur.

leather samples