Build your own

U heeft zo uw eigen ideeën over het perfecte jacht. De lengte, de inrichting, de afwerking, de vaareigenschappen; het moet allemaal kloppen. Bij Serious Yachts begrijpen we dat. Daarom bouwen wij maatwerkjachten die geheel voldoen aan uw unieke wensen. Dat is voor u de ultieme kans om uw droom eindelijk werkelijkheid te laten worden. En wat is er nu leuker dan een jacht dat níemand anders heeft?

Een Zwitser pur-sang

Beeld u in: u heeft een eigen woning in Zwitserland en een grote voorliefde voor de Zwitserse meren. De ligplaatsen in Zwitserland hebben echter slechts een beperkte breedte. Dat vraagt om een jacht dat daar precíes op is afgestemd. Serious Yachts is de partij die dit soort wensen tot uitvoering brengt. Vertel ons úw unieke wens en wij laten hem uitkomen!

Swiss Lakes

Een jacht met swing

Stelt u zich voor: u bent een grote liefhebber van klassieke muziek. U bent wég van de schitterende diepbruine kleur van de viool en u houdt van een klassieke uitstraling. Daarom wilt u uw jacht laten uitvoeren in de pantone 161 kleur. Een vreemde wens? Niet voor Serious Yachts. Wij zien dit soort wensen juist als een welkome uitdaging!

Stradivarius

Een geboren Amsterdammer

U bent dol op Amsterdam en wilt zonder oponthoud de hele stad door kunnen cruisen. Dat vraagt om een extra laag jacht dat probleemloos onder de Amsterdamse bruggen door kan varen. Een van onze klanten had deze speciale wens. Dat leverde Gently 45 Low Bridge op. Een schitterend jacht dat geschikt is voor de laagste bruggen in Nederland. Ook zo’n bijzondere wens? Laat het ons weten!

Serious Yachts Low Bridge

So...what is your Story?

Vertel uw verhaal