Powerboat of the year

Brightly 1530

Klassieke en moderne lijnen gaan hand in hand in het ontwerp van de Serious Yachts Brightly 1530. De sierlijke waaiersteven en de (ge)houten details geven het schip een klassiek tintje terwijl de doorlopende raampartij in de opbouw en het lange voordek juist zorgen voor een moderne en sportieve uitstraling.

Een gevoel van luxe en verfijning zoals we dat kennen uit de megajachtenwereld zal zich meester van u maken zodra u aan boord stapt. Met name de detaillering geeft blijk van het gevoel voor details waar Serious Yachts bekend om staat. Van de stijlvol ontworpen luchtuitstroomopeningen voor de verwarming tot de kunstig gestileerde roestvrijstalen walstroomaansluiting, elk detail is handgemaakt. Ook de massieve hoogglans gelakte deuren van Europees notenhout, de ovalen RVS-reling, het meubilair en de met Alcantara bekleedde wanden en plafonds getuigen van een perfectie en vakmanschap op het allerhoogste niveau.

Brightly 1530 3D Tour »

  • Lengte15,30 meter
  • Motor2 x 170 pk
  • Topsnelheid11 knopen
Brightly 1530

Features Het 15,3 meter lange stalen motorjacht wordt aangedreven door twee Vetus Deutz DT66 6-cilinder dieselmotoren met 170 pk. Mede dankzij de extreme geluidsisolatie is het zelfs op topsnelheid (+/- 11 knopen) ongekend stil aan boord. Manoeuvreren met de Brightly 1530 is kinderspel dankzij de stuurbekrachtiging en de proportionele elektrische boeg- en hekschroef.

24 inch touchscreen
Centraal in het jacht bevindt zich de stuurstand met daarop een noviteit: een 24 inch full-HD touchscreen van C-zone. Daarmee is alles aan boord aan te sturen. Van de verlichting tot het openen en sluiten van het custom made glazen dakluik. Via programmeerbare settings fungeert dit scherm als een domotica- systeem zoals we dat in woningen kennen. Wie aan boord stapt klikt simpelweg op ‘Aan boord’ waardoor alle gewenste apparatuur en voorzieningen op het jacht in één keer inschakelen. Dankzij het formaat van het scherm kunnen zowel het het radarscherm alsook diverse essentiële meters in één oogopslag in beeld komen. Dat alles is door u als eigenaar naar wens instelbaar.

In order to be irreplaceable one must always be different .
  • Lengte / Breedte / Diepgang 15,30 / 4,75 / 1,30 m.
  • Materiaal Staal
  • Motor 2 x 170 pk Vetus Deutz
  • Waterverplaatsing 35.000 kg
  • Topsnelheid 11 knopen
Brightly 1530 inside

Plattegrond Brightly 1530


In de media:
Wassersport An Bord

‘Van wens naar werkelijkheid’. Het Duitse watersportmagazine Wassersport An Bord is zwaar onder de indruk van de Brightly 1530.

Lees het artikel
Van wens naar werkelijkheid

In de media: Wave

Het Zwitserse watersportmagazine Wave kan het ambachtelijk vakmanschap van Serious Yachts meer dan waarderen. ’Elegantie treft exclusiviteit’.

Lees het artikel
Het Zwitserse watersportmagazine Wave

In de media: Skipper

Skipper Magazine testte de Brightly 1530 en betitelde het jacht als een ‘prestigieus motorjacht van de allerbeste kwaliteit’.

Lees het artikel
Skipper Serious Yachts 1530

In de media: Neptune

‘Uitmuntend tot in het kleinste detail’. Het Franse watersportmagazine Neptune schreef een jubelartikel over de Brightly 1530.

Lees het artikel
Neptune Serious Yachts 1530
Build your own

Build your own

Geïnspireerd geraakt, maar speciale persoonlijke wensen?

Laat u inspireren

Brightly 1530

Heeft u interesse in dit jacht en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

Prijzen en specificaties

Blijf verbonden

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Serious Yachts? Schrijf u dan in voor de mailing!