Serious Yachts met Gently en Brightly op Motorboot Sneek

In het weekend van 3 - 5 november nodigen wij u van harte uit om in Sneek aan boord te stappen van de Brightly 1530 en de Gently 36’ Sport (Hardtop).

Serious Yachts zal als gastwerf deelnemen aan Motorboot Sneek en daar zowel een model uit onze Brightly- alsook Gently-lijn aanmeren.

Brightly 1530 - European Powerboat of the Year 2018

Belangrijkste primeur tijdens de show vormt de Brightly 1530. Het gloednieuwe 15,3 meter lange stalen motorjacht debuteerde deze zomer tijdens de HISWA te Water en heeft kort daarna de nominatie voor ‘European Powerboat of the Year 2018’ opgespeld gekregen.

Met de Brightly 1530 laat Serious Yachts zien waarom de term ‘mini-megajacht’ aan haar modellen wordt gehangen. Sterker nog, de Brightly 1530 is de overtreffende trap van dit statement. Met haar schitterende rondspant, hoogglans gelakt hout, oogstrelende bekleding en een sensationele aandacht voor onovertroffen details laat Serious Yachts wederom zien ver boven de massa uit te toornen. Het merk bevindt zich ermee in eigen segment.

Gently 36’ Sport (Hardtop)

De meer klassieke Gently-lijn zal tijdens Motorboot Sneek worden vertegenwoordigd door de Gently 36’ Sport (Hardtop). Het jacht zoals dat te zien is op de Friese beurs is gebouwd in 2011 en in 2016 voorzien van een hardtop.

Eerder al werd deze Gently 36’ Sport door een Zwitsers magazine geroemd. “De kleurstellingen van het in- en exterieur vormen een schitterende symbiose. De Gently 36’ Sport steelt ermee de show”, aldus Yachting Swissboat.

Wij zien u graag dit weekend aan de Selfhelpweg 9 in Sneek.

Blijf verbonden

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Serious Yachts? Schrijf u dan in voor de mailing!